About me

bewerkt.jpg

Mijn naam is Aurely Andrea Anrys. Die 3 A’s heb ik gebruikt om een naam mee te verzinnen, namelijk And Another Artist. Iedereen is eigenlijk een beetje een ‘artist’. Ik reken mezelf daarbij omdat ik creatief ben en ervan hou om DIY’s uit te proberen, alsook gewoon gerechten en beauty producten.
Schrijven is iets wat ik al heel lang doe, maar door deze blog kan ik het nu ook met jullie delen. Mijn blogberichten gaan over dingen die mij echt interesseren en die ik de moeite vind om te typen. Ik ga niets posten waar ik niet achter sta. Daarom hoop ik dat jullie begrijpen dat ik niet iedere dag ga posten of op een vast tijdstip, gewoon om maar iets te kunnen posten. Soms zal ik inspiratie hebben en kunnen posten en soms niet, dus het kan zijn dat er af en toe een paar dagen tussen zit of misschien zelf een week. Ik wil gewoon goeie dingen schrijven en niet posten om te posten en ik hoop gewoon dat jullie het interessant (genoeg) vinden, dat is voor mij het belangrijkste.

Ik hoop dat jullie iets gaan hebben aan mijn blogberichten en jullie misschien inspireren om deze dingen die ik doe of uitprobeer zelf eens te testen.

 

•◆ Aurely ◆•
◕‿◕

Advertenties