About me

1.jpg

Bedankt om mijn blog te bezoeken! Mijn naam is Aurely en ik ben 24 jaar oud. Door mijn passie voor interieur en decoratie, heb ik de opleiding interieurvormgeving gevolgd.  Dat ik vaak nieuwe decoratie items koop, is te zien aan mijn kamer. Door mijn wispelturig karakter ben ik vaak ontevreden over verschillende dingen, waardoor ik veel afwissel, waaronder dus ook de decoratie in mijn kamer.

Naast mijn slechte gewoonte om constant decoratie te kopen, koop ik ook graag kleren. Alhoewel ikzelf vind dat ik niet veel verstand van mode heb, hou ik me er toch graag mee bezig en vind ik het leuk om te experimenteren met stijlen en combinaties. Ook experimenteren met make-up vind ik leuk, daarom probeer ik regelmatig iets nieuws uit, van verschillende merken.

Mijn creatief bezighouden is een must. Stilzitten is niet mijn ding, daarom staan DIY projectjes en af en toe iets koken regelmatig op mijn planning. Ook fotografie en schrijven zijn wel dingen waar ik mij graag mee bezighoud, zelfs al is het onprofessioneel. Omdat een blog een combinatie is van de meeste dingen waar ik van hou, zoals fotografie en schrijven, hoop ik vooral dat mijn blog jullie kan inspireren.

Heb je een vraag of eventueel tips, mag je mij altijd  contacteren.
Veel plezier met mijn blog!

 

Aurely ♡

Advertenties